0
 ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε κάθε περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ μέσω e-mail, την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους την και την αντικατάστασή τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση, με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε, σε κάθε περίπτωση κατά την οποία παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν (π.χ. κατεστραμμένο κατά τη μεταφορά). Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε να επικοινωνήσετε με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ μέσω e-mail, την ίδια ημέρα ή το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων και να ζητήσετε την επιστροφή τους την και την αντικατάστασή τους ή την επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην κατάσταση που παραλήφθηκαν. Δεν χρεώνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή του τιμήματος που μας καταβάλατε, εντός 24 ωρών από την παράδοση των προϊόντων, αν για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω αναφερομένων, αλλάξατε γνώμη και δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλετε καταρχήν να επικοινωνήσετε με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ, μέσω e-mail, και να ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή. Στη συνέχεια οφείλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα σε άριστη κατάσταση, με άθικτες τις συσκευασίες τους και χωρίς φθορές, με δικά σας έξοδα. Εντός 30 ημερών από την παραλαβή των εμπορευμάτων από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ, θα σας επιστραφεί το τίμημα που καταβάλατε κατά την αγορά, με πίστωση του ίδιου μέσου που χρησιμοποιήσατε αρχικά για την αγορά ή σε περίπτωση αντικαταβολής, θα κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί από εσάς. Δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή ανοιχτεί.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση της παραγγελίας χωρίς δική σας επιβάρυνση, δύναται να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :
Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας το εικονίδιο με το Χ.
Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΖΕΠΗ κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
Μετά την αποστολή του προϊόντος, δεν είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας.